Nevíte, jak vnést léto do vašeho domova? Tyto must-have kousky jsou odpovědí!

Nevíte, jak vnést léto do vašeho domova? Tyto must-have kousky jsou odpovědí!

Léto s sebou přináší svěžest a radost a proč bychom si tuto atmosféru nemohli vychutnat i uvnitř našich domovů? Hledáte-li způsob, jak přidat do svého interiéru či exteriéru letní styl, máme pro vás seznam trendového nábytku a bytových doplňků, které vytvoří osvěžující a příjemné prostředí. Od vzdušných textur po přírodní materiály, tyto kousky vám pomohou vytvořit si letní domov, který vás bude obklopovat radostnou atmosférou.
 

 

Závěsné křeslo

Proč si sedat na běžnou židli, když si můžete užívat zahrady v pohodlí závěsného křesla? Závěsná křesla jsou stylovým a pohodlným kouskem nábytku do interiéru i exteriéru. Naleznete je v různých designech a materiálech, a tak si můžete snadno vybrat takové, které nejlépe vyhovuje vaší osobnosti a stylu.

Žena si čte knihu v ratanovém závěsném křesle Závěsné křesla

 

Karafy a džbány

Mějte po ruce vždy dostatek čisté vody. Plastovým lahvím odzvonilo, připravte si raději vodu s citrónem a mátou. Nejenže se budete chovat více ekologicky, ale dodáte svému tělu potřebnou hydrataci bez zbytečných kalorií ve slazených nápojích.

 

Sklenice s letním motivem

Abyste si mohli vychutnat osvěžující nápoje z karafy nebo džbánu, nezapomeňte na elegantní sklenice na vodu. Vyberte si z pestrých designů a vzorů, které budou příjemně doplňovat váš letní stůl a přispějí k prázdninové atmosféře. A aby se vám ani kapka nerozlila, doporučujeme náš set sklenic na drinky s víkem a brčkem. Mají opravdu osvěžující motiv!

 

Posezení na zahradu či balkon

Ratanový nábytek je ideální volbou pro letní lenošení. Jeho přírodní vzhled a lehká struktura dodají vašemu domovu opravdu prázdninový nádech. Zvažte investici do ratanových sedacích souprav, křesel či konferenčních stolků, které vytvoří pohodlné a stylové místo k relaxaci na terase, balkoně či zahradě.

Žena leží na břiše a čte si knihu na ratanovém sezení s šedými polštáři na zahradě. Zahradní 4-dílný set, BAREN

 

Párty stany a pergoly

Nemusíte zrovna organizovat diskotéku až do rána, abyste ocenili kouzlo našich párty stanů. Během rodinných grilovaček nebo běžného odpočinku na zahradě vám poskytnou velmi vítaný stín a chládek. Stejně chytrým, avšak elegantnějším řešením jsou zahradní pergoly, které lze upevnit k terasové podlaze či zamkové dlažbě.

 

Grily

Když už jsme zmínili grilovačku, ta se samozřejmě neobejde bez kvalitního grilu. S investicí do kvalitního grilu se stanete králem nebo královnou grilování ve své zahradě. Od tradičních grilů na dřevěné uhlí po moderní elektrické grily, u nás si můžete vybrat takový, který nejlépe vyhovuje vašim potřebám. Vychutnejte si příjemné grilování s blízkými a vytvořte si s nimi nezapomenutelné a chutné vzpomínky.

Fotografie různých typů grilů na zahradě Grily a ohniska

 

Lucerny

Lucerny jsou univerzálním doplňkem do každého období. V zimě či v létě, vždy vytvoří atmosféru pohodlí a romantiky. Vyberte si lucerny z přírodních materiálů, jako je ratan či bambus, nebo sáhněte po kovových kouscích. Umístit je můžete na podlahu ve vašem interiéru i exteriéru, krásně se budou vyjímat také na poličkách či schodech. Zapalte v nich svíčku a těšte se z příjemné letní atmosféry.

 

EXTRA TIPY NA LETNÍ DOMOV

Kromě výše zmíněných doplňků a nábytku můžete do svého domova vpustit ještě více léta, pokud vyzkoušíte i tato doporučení navíc. Dejte šanci alespoň dvěma z nich a uvidíte, jak rychle a snadno dokážete přeměnit své bydlení na prázdninovou destinaci.
 

  1. Používejte teplé barvy a barevné akcenty. Sáhněte například po oranžových vázách, žlutých květináčích či výrazných kobercích.
  2. Inspirujte se plážovými či námořnickými motivy.
  3. Používejte přírodní materiály jako je ratan, bambus, mramor, lana a podobně.
  4. Vpusťte dovnitř co nejvíce přirozeného světla.
  5. Oživte interiér rostlinami nebo živými řezanými květinami.
  6. Vyměňte tmavé textilie za ty v lehkých a svěžích barvách.

 
Při vytváření perfektní letní atmosféry nezapomeňte na tyto must-have kousky a naše tipy. S jejich pomocí si vytvoříte stylové a pohodlné prostředí, kde budete moct relaxovat, trávit čas s rodinou a přáteli a vychutnávat si všechny radosti, které léto přináší. Ať se váš interiér i exteriér stane místem, kam se budete vracet s úsměvem a vytvoříte si příjemné letní zážitky!