Nejlepší podzimní trendy pro váš domov: Zkuste je ještě dnes!

Nejlepší podzimní trendy pro váš domov: Zkuste je ještě dnes!

Ať už patříte mezi lidi, kteří chodí od října do března s rolákem až po nos, nebo jsou pro vás kraťasy univerzálním oblečením do každého období, doma to chceme mít všichni během zimy o něco útulnější a hřejivější než kdy jindy. Abyste i pochmurné počasí zvládli s lehkostí, přinášíme vám návod, se kterým si vytvoříte pohodový interiér. Neuvěříte, jak málo stačí k tomu, aby váš domov vypadal jako vystřižený z Pinterestu!


1. Deky a polštáře

Deky a polštáře jsou základními prvky útulného interiéru během podzimu a zimy. Nejlepšího efektu dosáhnete tehdy, když na svůj gauč přidáte tyto doplňky v hnědé, červené nebo oranžové barvě. Pro pohádkovou atmosféru sáhněte po bílých polštářích a dekách. Věřte nám, zachumlání se do něčeho měkkého je přesně to, co v chladném počasí potřebujete.

Pletená deka, KALANE


2. Lucerny a svícny

Bez světélek není zima! S lucernami a svícny to nyní můžete přehánět tolik, kolik se vám žádá. Menší svícny zasviťte na konferenčním stolku v obýváku, na komodě a klidně i na poličce. Rodinka luceren zas dokonale rozsvítí kout každé místnosti nebo vstup do vašeho domu.

3. Kožešinové koberce

Kožešinové koberce jsou něco, co byste v tomto období neměli přehlížet. Hodí se do ložnice k posteli, krásné jsou také jako přehoz přes křeslo nebo sedačku. V naší nabídce naleznete různé barvy kožešinových koberců. Pro podzimní styl interiéru je však doporučujeme v bílé, krémové nebo hnědé barvě.


Náš tip: Využijte svůj bílý kožešinový koberec jako imitaci sněhu, jemně ho zvlňte a pokládejte na něj další ozdoby či lucerny. Vytvoříte si tak krásnou dekoraci s nádechem zimy.


4. Svíčky a difuzéry

Přivoňte si k podzimu u vás doma. Vonné svíčky s aroma skořice, pomeranče nebo jablka naladí váš domov na tu správnou notu. Stejného výsledku docílíte i použitím esenciálních olejů v difuzérech.


5. Křesla a další nábytek

Pokud vám to prostor dovoluje, zvažte přidání pohodlných křesel do vašeho interiéru. Křesla v barvách podzimu poskytují místo k odpočinku a pohodu po náročném dni. Kromě toho můžete přidat i jiný podzimní nábytek, jako jsou police s knihami, čalouněné lavice a mnoho dalšího.


6. Podzimní dekorace

Nechte svou kreativitu volně běžet a přidejte další bytové doplňky, které podtrhnou útulný styl vašeho interiéru. Obrazy s podzimní tématikou, textilní ozdoby, věnce či vázy se sušenými květinami – to vše je tu pro vás, abyste si s nimi zkrášlili svůj domov.



Podzim je časem, kdy můžete svůj domov proměnit v útulné útočiště, ze kterého se budete těšit po celou sezónu. Deky, lucerny, kožešinové koberce a další bytové doplňky vám pomohou dosáhnout toho správného „cozy*“ stylu. Vychutnejte si tuto kouzelnou sezónu v pohodlí svého domova s lehkostí!
 
*Cozy= anglický výraz pro slovo útulný, spojovaný zejména s popisem příjemného interiéru s pocitem domova.